29 de octubre/PCB #36 Fotografia catalana

Després d’una petita pausa, arranquem la nova temporada amb la mirada posada al Día Mundial del Fotollibre, que des del 2013 se celebra el 14 d’octubre com a homenatge directe al primer fotollibre “Photographs of British algae. Cyanotype impressions”, d’Anna Atkins, publicat el 1843.

Per celebrar-ho tornem a la Sala Flyhard, una sala de teatre de petit format (45 butaques), on es produeixen i s’exhibeixen obres de teatre català contemporani amb la intenció de donar a conèixer les veus més properes, per explicar històries de l’ara i aquí. No sabem si la fotografia es pot encasellar, però com que aquest espai escènic està dedicat al teatre català contemporani, us animem a que vingueu i porteu un llibre de fotografia catalana contemporània, o no. Volem parlar no només d’autors i autores, sinó també de llibres els quals al seu contingut hi trobem el territori català contemporani en tota la seva amplitud.

Per reservar la vostra plaça només heu d’enviar un correu electrònic a l’adreça photobookclubbarcelona@gmail.com indicant a l’assumpte:

elvostrenom + elvostrecognom + PCB36 + llibre que portareu a la sessió

Ens veiem el diumenge 29 a les 11h!